Premi Solstici Taradell. Novena edició (2011)

El jurat d'aquesta onzena edició estava format per

Hi havia tres categories i s'hi van presentar un total de 140 treballs. D'aquests, 75 ho van fer en la modalitat de poesia i 65 en la de prosa. Els guanyadors van ser:

Categoria A, fins a 12 anys

Poesia: Dels 29 treballs presentats i, segons el jurat, "per tractar-se d'un bon aplec de poemes amb un ús inusual de la profunditat i les emocions", es va premiar l'obra Recull de poemes de bones vibracions d'Albert Bigas Codina de Taradell. 

Prosa: Dels 3 treballs presentats, i per tractar-se "d'una narració fresca, amb una ambientació i un vocabulari genuïns", el jurat va premiar l'obra Estrall, el pirata de Marc Sayós i Casassas de Taradell. 

 

Categoria B, fins a 18 anys.

Poesia: Dels 5 treballs presentats, i "pel seu caràcter unitari, per la seva introspecció i  per mostrar-nos tota una galeria de sabors", el jurat va creure oportú premiar l'obra Àcid de Laia Olivé i Ràfols, de Vilanova i la Geltrú. 

Prosa: Dels 13 treballs presentats, el jurat va premiar "per haver fet una aposta temàtica trencadora i per la seva capacitat lingüística" l'obra Suïcidi de Xavier Lluís Chavarria de Tortosa. 

Categoria C, a partir dels 18 anys.

Poesia: Dels 41 treballs presentats i "per plantejar un poemari suggerent i entenedor, amb bones metàfores i a voltes impactant", el jurat va decidir premiar l'obra Circuit tancat de Joan Mercader i Sunyer d'Olot.

Prosa: Dels 49 treballs presentats i "per haver dotat la narració d'intensitat i curiositat en el lector, amb una cadència plena de dinamisme", va creure oportú premiar l'obra Fils de Joan Carles González i Pujalte. 

9è Premi Solstici | 2011


 

Documents relacionats