Sala Infantil

A la Sala Infantil de la Biblioteca de Taradell hi trobareu llibres per gaudir de la lectura, llibres per aprendre i fer els deures, i també altres tipus de materials, com còmics, revistes, pel·lícules (DVD's), música (CD's) i vídeojocs adreçat a nens i nenes fins als 14 anys però també als pares. 

I* - gomet blau: contes de 4 a 6 anys. Per a infants que comencen a llegir, són llibres en què les il·lustracions i les imatges tenen molta importància, i hi ha poc text o gens.

I** - gomet vermell: contes de 7 a 10 anys. Contes en què el text comença a tenir importància. Són històries més llargues i complexes, destinades als infants que ja saben llegir.

I*** - gomet verd: contes d'11 a 14 anys. Petites novel·les que expliquen històries de temes diversos (por, aventura, misteri...).

Àrea de coneixements amb documents per donar suport per fer els deures de l'escola, aclarir dubtes i desenvolupar els interessos i les inquietuds dels infants: enciclopèdies generals i temàtiques, diccionaris, atles, llibres i material audiovisual sobre qualsevol matèria (ciències socials, ciències naturals, geografia, història, art, matemàtiques, arquitectura...), així com també còmics i revistes infantils. 

Racó de famílies: és un espai dins la sala infantil adreçat a pares, mares, educadors, tutors, etc. en el qual hi ha un fons especial de llibres, revistes i altres materials relacionats a tot allò que es relatiu al món dels infants. Aspectes com l'embaràs i el part, la psicologia infantil, la salut, la pedagogia, el creixement: alletament, evolució del bebè, alimentació, etc; també sobre educació, jocs i temps d'oci dels més petits. 

Durant l'any també s'hi fan moltes activitats.