Patrimoni Cultural

Concurs d'Art Mural 2024

L'Ajuntament i la Taula de Patrimoni convoquen la tercera edició d'una iniciativa per introduir aquest art als murs del nucli que ho permetin

L'Ajuntament i la Taula de Patrimoni convoquen el 3r Concurs d'Art Mural de Taradell, una iniciativa per introduir aquest art a les parets del nucli que ho permetin, i fer així més atractiu l'espai públic, tot contribuint alhora a la difusió del patrimoni rural, una de les arrels de la nostra cultura i de la nostra vila.

Desprès de les tres primeres edicions de les Jornades de Patrimoni dedicades al món del blat, de l'aigua i la vinya, aquest any les activitats estaran relacionades amb l'horta i els horts, i tots aquells elements, oficis, edificis i activitats socials que l'envolten, com la gastronomia, la collita, els espais de conreu, els estris del camp...

La idea de crear un concurs d'art mural va néixer de la necessitat de potenciar la recerca, la conservació, la difusió i la gestió d'aquest patrimoni.

Així­, en aquest concurs es podran presentar —del 15 d'abril al 17 de maig de 2024— propostes d'art urbà relacionades amb l'horta i l'hort, de forma presencial a les oficines de l'Ajuntament de Taradell. La persona guanyadora rebrà un premi de 1.000 € i l'import de les despeses directament vinculades al material emprat per a la realització de l'obra sobre la paret, amb un màxim de 400 €.

Podeu consultar les bases del concurs i la documentació requerida per participar al concurs a l'enllaç que trobareu tot seguit.

Campanya Sequera EAS - Talla\'t amb l\'aigua!
Recollida de deixalles - Cubells amb Xip - Banner