Patrimoni Cultural

Concurs d'Art Mural

L'Ajuntament i la Taula de Patrimoni convoquen des del 2021 el Concurs d'Art Mural de Taradell, una iniciativa per acostar al públic el patrimoni rural de la població

Les regidories de Cultura i Patrimoni, Sostenibilitat i Entitats i Festes, mitjançant la Taula de Patrimoni que està integrada per diverses entitats de Taradell, vol impulsar un concurs d'art mural que pugui anar omplint els carrers del municipi.

Aquest concurs pretén acostar el món rural a la ciutadania i posar de relleu tot el seu patrimoni, per visibilitzar així el seu valor cultural. És per això que la Taula de Patrimoni ha volgut apostar per promoure aquesta expressió cultural a través d'una disciplina artística no convencional i de caràcter urbà.

La Taula de Patrimoni va néixer el 2021 amb l'objectiu de crear una xarxa de treball per potenciar les qualitats del poble i reforçar les entitats. L'objectiu de les entitats i associacions que l'encapçalen és promoure activitats, accions i jornades per difondre tot aquest patrimoni rural, que forma part de la identitat de Taradell.

Campanya Sequera EAS - Talla\'t amb l\'aigua!
Recollida de deixalles - Cubells amb Xip - Banner