Comunicació

Recursos i mitjans de comunicació municipals per estar informats de l'activitat municipal

 

Contacteu amb comunicació

No dubteu en fer arribar a l'Ajuntament qualsevol consulta o comentari

Accepto rebre el butlletí informatiu municipal

 

L'enviament d'aquest formulari en cap cas implica la seva incorporaració al registre municipal, ni generarà la creació d'un expedient o procediment oficial. En cas de voler formalitzar la gestió, cal utilitzar el tràmit específic que trobareu a la seu electrònica.

 

L'Ajuntament de Taradell treballa per oferir una informació i comunicació de qualitat, plural i àmplia sobre l'activitat de la corporació. Al mateix temps, es vol facilitar i potenciar la participació de la ciutadania en la vida social del municipi.

D'acord amb el seu compromís de transparència i bon govern, el consistori està adherit al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) mitjançant acord del Ple de 5 de juny de 2014.

 

Contacte amb la premsa

Per qualsevol qüestió relacionada amb comunicació, imatge corporativa o publicitat, poseu-vos amb contacte amb el Regidor de ComunicacióSr. Toni Pérez. Podeu contactar-hi per telèfon al 938 126 100 o bé enviant un correu electrònic a comunicacio@taradell.cat.

Ajuntament > Transparència > Decàleg de les bones pràctiques
Ajuntament > Transparència > Index de transparència infoparticipa