Mercè Cabanas Solà (FEM Taradell)

Alcaldessa de Taradell i regidora de Governació

Mercè Cabanas SolàNascuda a Vic el 24 de setembre de 1961.

És llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Direcció d'Empreses de Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i diplomada en Drets Humans per la Comisión Nacional de DDHH de Mèxic.

És periodista. Va ser directora El 9 Nou Vallès Oriental de 1989 a 1999; sotsdirectora de Catalunya Avui TVE de 2002 a 2003. I corresponsal del diari Público a Mèxic de 2009 a 2010.

Va ser membre de l'Agrupament Rocaguinarda de Taradell, del Congrés de Cultura Catalana i de Ràdio Taradell; també ha col·laborat amb Taradell.com.

És Col·legiada al Col·legi de Periodistes de Catalunya i sòcia d'Òmnium Cultural i del Grup Barnils.

Alcaldessa i regidora de Via pública, Promoció Econòmica, Pagesia i Sanitat de l'Ajuntament de Taradell, durant el mandat 2019—2023.

Xarxes socials

twitter.com/mercecabanas
facebook.com/merce.cabanas.sola
instagram.com/mercecabanassola29

Retribucions com a càrrec electe Retribució bruta anual

Per un règim del 100% d'una jornada completa, en funció del que estableix la llei per la població de Taradell, segons aprovació al Ple del dia 26 de juny de 2023, amb efectes el dia 18 de juny de 2023.

No percep cap altra retribució per assistència a òrgans de govern.

47.012,42 €

 

Contacteu amb l'alcaldessa de Taradell

Ompliu aquest formulari per poder atendre i donar resposta al vostre missatge.

M'agradaria rebre el butlletí informatiu municipal

L'emissió d'aquest formulari en cap cas s'incorporarà al registre municipal ni generarà la creació d'un expedient o procediment oficial. En cas de voler formalitzar la gestió, cal utilitzar el tràmit específic que trobareu a la seu electrònica.