Resultat de cerca al blog

Viu el dia a dia de la teva biblioteca!
Tobades 3 entrades
Conferència sobre l'òpera 'I Capuleti e i Montecchi' amb Pol Avinyó
El proper dilluns, 23 de maig, l'historiador i divulgador Pol Avinyó oferirà a la biblioteca Antoni Pladevall i Font una conferència  sobre l'òpera  I Capuleti e i Montecchi: Romeu i Julieta: romanticisme etern.

L'objectiu és contextualitzar l'òpera, explicar l'argument, els personatges i donar les claus d'audició que assegurin una experiència més completa el dia de l'espectacle. I és que l'activitat està emmarcada dins la sortida que una seixantena d'usuaris de la Biblioteca de Taradell realitzaran el proper 31 de maig al Liceu de Barcelona per veure aquesta òpera. Tot i  així la conferència està oberta a tothom.

Veure entrada completa
Viatja en tren per Europa amb la Biblioteca
Un any més les biblioteques del projecte Turisme Informació, entre elles la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, amb la col·laboració de Renfe, ofereixen als seus usuaris l'oportunitat de participar en el sorteig de cinc bitllets Interrail de 2a classe per a dues persones

Tots aquells usuaris, majors d'edat, que a partir del 9 de maig agafin en préstec una guia o revista de viatge, podran omplir una única butlleta per participar en el sorteig dels bitllets Interrail:

Veure entrada completa
La Biblioteca de Taradell organitza dues activitats per commemorar el centenari del naixement de Roald Dahl
L'any 2016 farà cent anys del naixement de Roald Dahl. La Biblioteca Antoni  Pladevall i Font de Taradell s'avança a la commemoració del centenari d'aquest escriptor organitzant dues activitats.

Roald Dahl (1916-1990) va ser novel·lista, escriptor de contes i guionista. Es va fer famós com a escriptor per a infants i adults. Entre els seus llibres més populars hi ha James i el préssec gegant, Matilde o Charlie i la fàbrica de xocolata. Precisament aquest darrer és el llibre escollit pel Club de Lectura Infantil que es farà aquest dimarts a partir de les 6 de la tarda a la Biblioteca de Taradell.

Veure entrada completa