La Biblioteca de Taradell organitza dues activitats per commemorar el centenari del naixement de Roald Dahl

L'any 2016 farà cent anys del naixement de Roald Dahl. La Biblioteca Antoni  Pladevall i Font de Taradell s'avança a la commemoració del centenari d'aquest escriptor organitzant dues activitats.
Dimecres, 18/11/2015

Roald Dahl (1916-1990) va ser novel·lista, escriptor de contes i guionista. Es va fer famós com a escriptor per a infants i adults. Entre els seus llibres més populars hi ha James i el préssec gegant, Matilde o Charlie i la fàbrica de xocolata. Precisament aquest darrer és el llibre escollit pel Club de Lectura Infantil que es farà aquest dimarts a partir de les 6 de la tarda a la Biblioteca de Taradell.

Nens i nenes de cinquè i sisè de les escoles de Primària comentaran aquesta obra que explica la història de Charlie Bucket, un nen de família humil que viu amb els seus pares i els seus quatre avis. En el mateix carrer hi ha la fàbrica de xocolata de Willy Wonka, on treballava el seu avi abans de jubilar-se. De sobte, un dia el senyor Wonka anuncia una petita sorpresa per als més petits: els cinc nens que trobin els cinc Golden tickets que s'han amagat aleatòriament a cinc rajoles de xocolata Wonka, distribuïdes arreu del món, podran visitar la seva famosa fàbrica. Un dels nens que van trobar el tiquet va ser Charlie Bucket.

I precisament amb aquest argument està inspirat el segon acte que es farà a la Biblioteca de Taradell el proper dijous a partir de les 7 de la tarda. I és que el Xocolater de Taradell presentarà la seva nova xocolata. L'acte comptarà amb Lola Casas, coneixedora de l'obra de Roald Dahl; amb Paco Gil, director del Museu de la Xocolata i amb Raül Cegarra, el Xocolater de Taradell que explicarà les característiques del seu nou producte i de les 5.000 d'aquesta xocolata que tindran un tiquet daurat numerat a l'interior de l'embolcall i que servirà per a participar en un sorteig. 

Dimarts, 24, a les 6 de la tarda, Club de lectura infantil amb Charlie i la fàbrica de xocolata.

Dijous, 26, a les 7 de la tarda, presentació de la nova xocolata del Xocolater de Taradell.