Viatja en tren per Europa amb la Biblioteca

Un any més les biblioteques del projecte Turisme Informació, entre elles la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, amb la col·laboració de Renfe, ofereixen als seus usuaris l'oportunitat de participar en el sorteig de cinc bitllets Interrail de 2a classe per a dues persones
Divendres, 29/04/2016

Tots aquells usuaris, majors d'edat, que a partir del 9 de maig agafin en préstec una guia o revista de viatge, podran omplir una única butlleta per participar en el sorteig dels bitllets Interrail:

no perdis el tren 2014

 

 

2 Interrail Global Pass Flexi de 5 dies en 15.

2 Interrail Global Pass Flexi de 10 dies en 30.

1 Interrail Global Pass continu de 22 dies. 

 

 

Aquest és el quart any en què la Biblioteca de Taradell participa en aquest sorteig i de fet, en dues ocasions ha repartit premis. L'any passat va ser la Sílvia Pou

La setmana del 27 de juny es farà el sorteig entre els participants de totes les biblioteques. Cada biblioteca ofereix un total de 100 butlletes de participació. Els bitllets s'emetran en les modalitats: Jove (fins a 25 anys) o Adult (de 26 a 59 anys). Un cop emès el bitllet no s'admetran canvis ni el reembossament pel seu valor metàl·lic. El bitllet és personal i intransferible. Els bitllets dobles són vàlids per iniciar el viatge fins al 31 de desembre de 2016 i només s'atendran peticions d'emissió rebudes amb una antelació mínima de 20 dies respecte a la data d'inici del viatge. 

Per emetre el bitllet és necessari que el viatger faciliti a Renfe el nom i cognoms tal i com apareix en el DNI, el número de DNI, la data de naixement i la data a partir de la qual es vol iniciar el viatge. Segons les normes d'Interrail, el viatger ha de tenir residència permanent en un país europeu durant almenys els 6 mesos previs a l'emissió. Renfe refusa qualsevol responsabilitat en el procés d'assignació de bitllets. Les dades de caràcter personal tindran exclusivament la finalitat de poder contactar amb els guanyadors dels premis. En cap cas seran objecte d'emmagatzematge en fitxers, cessió a tercers, ni per a ús propi de les biblioteques.

Més informació: http://www.renfe.com/viajeros/viajes_internacionales/interrail.html