Urbanisme

Obres de millora de la xarxa elèctrica de Taradell

Les obres, a càrrec de la companyia subministradora, han de servir per millorar la qualitat del subministrament elèctric de diverses zones del municipi

Dilluns, 09/11/2020

L'empresa e-distribución (l'antiga ENDESA) està executant des de fa pocs dies obres de millora a una part de la xarxa elèctrica de Taradell, que han de durar previsiblement fins a finals d'any. Aquestes millores consisteixen en: connectar l'estació transformadora de Can Costa i Font amb l'estació de la Fundació Vilademany; connectar la de l'avinguda Castellets amb la del passeig Arenal; i, finalment, soterrar la línia de mitja tensió del passeig Arenal. Aquestes intervencions han de suposar una major seguretat, fiabilitat i robustesa en el subministrament elèctric de la zona, així com eliminar el cablejat aeri, i els seus suports, de la línia de mitja tensió del polígon de Castellets.

Obres del carrer Catalunya cantonada amb la plaça de l\'Homenatge a la Vellesa

L'Ajuntament de Taradell fa pràcticament un any que es va reunir amb els responsables de l'empresa e-distribución per informar-los de la situació de talls de subministraments elèctrics continus que hi havia a diverses zones del municipi, i per demanar solucions a aquesta problemàtica. Aquesta intervenció, per tant, ha de servir per solucionar els problemes de subministrament elèctric que pateixen els veïns/nes de la ronda dels Vilademany, el carrer Sant Miquel, el carrer Doctor Fleming i carrers adjacents, així com el polígon de Castellets. Cal destacar que dins d'aquest àmbit s'hi troba la Residència de la Fundació Vilademany, un lloc que en reiterades ocasions ha tingut problemes de flux elèctric.

Obres de la plaça de l\'Homenatge a la Vellesa

L'Ajuntament de Taradell és conscient que algunes de les obres previstes comporta tornar a obrir carrers o voreres arreglades recentment, però s'han autoritzat perquè suposen una millora considerable pel municipi i perquè n'assumeix tot el cost l'empresa subministradora. Des de l'Ajuntament demanem paciència als veïns/es de les zones afectades per les molèsties que us puguin ocasionar alguna de les intervencions.