Esport

Primer any de funcionament de l'EAS Taradell

Dijous 24/03/2016

Coincidint amb el primer any de l'obertura de l'EAS Taradell, us presentem les principals dades d'ús del nou equipament esportiu. Unes dades que demostren la gran acceptació que ha tingut l'espai i que fan ser optimistes si es té en compte que l'evolució dels usos no només es manté sinó que segueix creixent.

La següent gràfica representa l'evolució dels usuaris que han sigut abonats de l'EAS Taradell al llarg d'aquets primers 12 mesos, així com del total d'abonaments mensuals, recordem que en funció del tipus d'abonament hi poden haver varis abonats inclosos.

Gràfic EAS 1

 

En aquesta gràfica es pot veure el número d'usuaris que hi ha en funció dels diferents tipus d'abonament.

Gràfica EAS 2

 

Pel que fa a les entrades puntuals de usuaris no abonats també es pot observar la tendència creixent de persones que opten per aquesta opció (el març és estimat).

Gràfic EAS 3

 

En quant a la població d'origen dels abonats en el moment de fer l'article es repartia d'aquesta manera. Un total de 1.043 persones són de Taradell i un total de 215 persones de poblacions veïnes, el que representa un 17% del total.

Gràfic EAS 4

 

Pel que fa als cursets, tan propis com escolars, també han tingut molt bona acceptació en aquest primer curs de funcionament. Un total de 10 centres han fet ús del nostre equipament.

Gràfiques EAS 5