Esport

Neix l'Escola Esportiva de Taradell pel proper curs escolar

Dilluns, 11/07/2022

El proper curs 2022/23 Taradell comptarà amb una nova oferta d'extraescolar esportiu per a infants en edat de primària. L'activitat pretén ser una oferta complementària per altres extraescolars, esportius o no, i està oberta a tots els nens i nenes amb escolarització i/o residència a Taradell. L'Escola Esportiva neix amb els clars objectius de fomentar la pràctica multiesportiva, la qual contribueix en l'adquisició d'una bona riquesa motriu per part dels infants, i el de promoure la relació entre els diversos alumnes i residents de Taradell, indiferentment del centre escolar d'on provinguin.

El projecte està liderat per la Regidoria d'Esports i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el suport logístic del Consell Esportiu d'Osona i el seu programa SOM Extraescolar.

L'inici de l'extraescolar serà a l'octubre, i es podran fer la inscripcions durant el mes de setembre. El preu de la inscripció serà de 10 € mensuals per participant. Els dies d'activitat seran els dilluns i dijous de 17:15 a 18:15, i es farà entre els espais interiors (gimnàs) i exteriors (pati) de l'Escola Les Pinediques.

Podeu trobar la informació actualitzada sobre l'activitat a l'apartat Escola Esportiva de la web, dintre la secció d'Esport. Per més informació podeu contactar amb el Tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Taradell enviant un correu electrònic a joelcollell@taradell.cat o trucant al 938 126 100 els dimecres de 9 del matí a 2 de la tarda.