Esport

LLinarsport, SL assumeix la gestió del personal i el manteniment de l’EAS i el Pavelló.

Dimarts 01/03/2016

EAS Taradell

A partir d'avui, dia 1 de març, l'empresa Llinarsport, SL és l'encarregada de gestionar el personal i l'activitat de l'Espai d'Aigua i Salut i el Pavelló Municipal d'Esports. L'empresa vallesana va ser la guanyadora del concurs públic que es va obrir a finals de l'any passat amb un format de prestació de serveis. L'empresa és una fusió de Fundació Claror (empresa que va assessorar en la posada en marxa de l'equipament) i de l'Escola Ginebró, la qual gestiona tres equipaments: l'Esportiu de Llinars del Vallès i dos poliesportius a Sant Joan Despí.

 

Amb la incorporació de LLinarsport, SL es dóna resposta al compromís que va adquirir el consistori amb els treballadors i treballadores en el moment de l'obertura de l'equipament, de millorar la seva contractació (fins ara a través d'una ETT), condicionada per la impossibilitat que tenen les administracions públiques d'incrementar el seu capítol de personal amb noves places.

Així doncs, l'equipament continua essent de gestió municipal i l'Ajuntament és qui seguirà prenent les decisions sobre el tipus d'activitats que s'hi porten a terme, les quotes, el funcionament general i la gestió econòmica, tan pel que fa als ingressos com les despeses. L'empresa adjudicatària es farà càrrec de la gestió del personal tècnic i administratiu, i de manteniment dels dos equipaments esportius, i també serà responsable del manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions però no del normatiu que continuarà a càrrec de l'Ajuntament.

El pressupost de licitació era de 471.281,31€ (sense L'adjudicació s'ha dut a terme per dos anys i és prorrogable cada any fins a un màxim de dos anys més (un total de quatre), amb un pressupost màxim de 471.281,31 euros (l'empresa guanyadora va presentar una oferta que suposa una rebaixa de l'1% d'aquest pressupost).

Aquest dilluns, els treballadors de l'EAS Taradell van mantenir un primer contacte amb els responsables de Llinarsports, SL durant una jornada de presentació al Centre Cultural Costa i Font.

Formació EAS Taradell

 

Directori > EAS Taradell