Esport

L’EAS Taradell esdevé un referent en eficiència energètica

Dimarts 16/05/2017
Eficiència energètica
Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell i Laia Roca, enginyera de l'empresa que va projectar les instal·lacions i va portar a terme la direcció d'obra de la part tècnica de l'equipament Espai d'Aigua i Salut de Taradell, van ser convidats com a ponents a la presentació del projecte SHERPA kick–off Meeting i a la 5a jornada EFISport “Eficiència energètica a les instal·lacions esportives”, amb la finalitat de donar a conèixer als assistents, la producció energètica i el seu aprofitament, la climatització i l'enllumenat de l'equipament per ser un exemple modèlic d'eficiència energètica.

 

SHERPA kick–off Meeting és un projecte que té com a objectiu impulsar la renovació energètica dels edificis de les administracions públiques de les regions mediterrànies. Aquest projecte es va presentar els dies 15 i 16 del passat mes de desembre a la seu del Departament de Governació a Barcelona.

EFISport és una jornada de referència en eficiència energètica per al sector de l'esport. Un dels objectius és donar a conèixer i debatre mesures per a l'eficiència en el manteniment i la gestió d'instal•lacions esportives, a través d'experiències i casos d'èxit d'implementació d'aquestes en instal•lacions esportives, tant de gestió pública com privada. La jornada va tenir lloc el passat dia 2 de febrer a la Sala d'actes del Consell Català de l'Esport, a Esplugues de Llobregat, organitzada per INDESCAT i Step-2-step.

Eficiència Energètica 2