Esport

L’EAS Taradell arriba als 1200 usuaris.

Dimecres 14/10/2015

Després de sis mesos de l'obertura de l'Espai d'Aigua i Salut, el passat dimecres, es va inscriure l'usuària 1200 de l'equipament. La Sra. Marisol Garcia Navarro i veïna de Santa Eugènia de Berga, va ser rebuda pel director del centre, qui la obsequiar amb un pack de merchandising de l'EAS Taradell format per una motxilla, un casquet de bany, un cadenat de combinació, una tovallola i unes xancletes.

L'objectiu d'arribar als 1200 usuaris es preveia en l'estudi de viabilitat de la Diputació de Barcelona com el nombre d'usuaris idoni pel bon funcionament del centre esportiu. Aquest estudi però no preveia que s'assolís en mig any, sinó a partir del tercer any de funcionament.

D'aquests 1200 usuaris, del 86 % son de Taradell, un 4% de Santa Eugènia i la resta de pobles propers. Els usuaris estan repartits amb un total de 673 quotes que els hi permet l'accés a l'espai d'aigua, a la sala de fitness, a la sala d'spinning, a la sala d'activitats dirigides i a les més de 67 activitats que actualment disposa la graella. A part, durant la setmana, l'equipament rep més de 200 nens i nenes de diferents centres educatius de Taradell i rodalies per realitzar-hi cursets de natació escolar i unes 90 persones més que realitzen cursets de natació que organitza el propi centre.

L'actualitat i la informació de les activitats que es realitzen al centre, es poden consultar a l'espai web de l'EAS TARADELL. www.eastaradell.cat

Foto EAS 12002