Esport

Es realitzen treballs de millora a les instal·lacions del camp de futbol.

Dimarts 29/03/2016
Millores al camp de Futbol
Al llarg dels darrers mesos, l'Ajuntament de Taradell i la Unió Deportiva Taradell estan portant a terme una sèrie d'actuacions conjuntes al Camp Municipal d'Esports de la Roureda per millorar-ne les instal·lacions actuals.


A finals de setembre, arran de l'acord entre les juntes de la Unió Deportiva Taradell i del Club Parc d'Esports de fer l'accés conjunt als dos equipaments esportius pel local social de la zona esportiva entre els mesos de setembre i juny , es va instal·lar una escala nova que comunica la terrassa del bar del camp amb el parc d'esports.

D'aquesta manera, es potencien els dos equipaments i s'afavoreix i garanteix el servei del bar als seus usuaris.

Millores camp de Futbol
Per altra banda, des de principis d'any també es porten a terme diverses actuacions a la zona de la graderia. Durant el mes de febrer, els treballs s'han centrat en la seva estructura pintant les baranes i les bigues, i planxes de ferro. Una actuació que s'ha realitzat conjuntament amb el personal de manteniment del camp de la Unió Deportiva Taradell que s'ha encarregat d'executar els treballs i l'Ajuntament hi ha col·laborat amb el material.


Al llarg de les pròximes setmanes, se substituirà els 38 metres de barana de darrere la graderia per adaptar-la a la normativa i es canviarà el paviment del passadís. Més endavant, també s'instal·larà una canal de recollida d'aigües a la coberta.