Esport

Aquest dissabte inauguració de l'EAS Taradell

Dijous 26/03/2015

El proper dia 28 de març s'inaugurarà el nou Espai d'Aigua i Salut de Taradell amb la presència del Molt Honorable Sr. Artur Mas i Gavarró President de la Generalitat,  i de l'Excel·lentíssim Sr. Salvador Esteve i Figueras President de la Diputació de Barcelona.  L'acte, començarà a les 10 del matí i durant tot el dia es podrà gaudir d'una jornada de portes obertes amb visites guiades al conjunt de les instal·lacions.

L'EAS Taradell serà la primera piscina coberta amb sales de gimnàs de la comarca que es construeix en un municipi sense tradició de natació esportiva. Havíem d'assolir una cosa que mai havíem tingut i per tant calia fer alguna cosa que mai havíem fet.

Com ja sabreu, en aquesta darrera fase, hem refet els criteris inicials d'un equipament principalment de natació esportiva per adaptar-lo a un equipament esportiu de natació de lleure, d'activitat física i de benestar personal. I no menys important: fent una gran aposta per la sostenibilitat econòmica i mediambiental.

Ara estem convençuts de que aquesta reorientació és l'encertada, però això caldrà que ens ho digueu vosaltres fent-vos vostre l'espai, l'entorn i la gent que hi conviurà.

La feina grossa està feta i el camí que ara comença no serà fàcil. Us en volem fer còmplices des del primer moment, perquè senzillament us diem que valdrà la pena.