Cultura i festes

Taradell celebrarà una nova edició de la Festa del Civisme

L'Ajuntament de Taradell i el pla de convivència de la Mancomunitat la Plana, organitzen la sisena edició de la Festa del Civisme que tindrà lloc el dia 10 de maig.
Dimecres, 30/04/2014

Les activitats començaran el divendres dia 9 de maig, al Centre Cultural Costa i Font, amb la representació de l'espectacle teatral "Sasif i la bruixa Jaravulà , de la compañía Fanàtik visual. Un espectacle adreçat a tots els públics.

Dissabte dia 10, durant tot el matí, s'han programat diferents activitats per sensibilitzar els vilatants dels valors i normes que regeixen la vida en comunitat. Per exemple, la tinença responsable dels animals de companyia, la recollida de les deixalles o el respecte als espais comuns.

Les activitats es desenvoluparan al llarg del matí al bosc d'El Pujoló. A les 9 del matí hi haurà una xocolatada popular que precedirà als tallers per a la mainada i un concurs de dibuix ràpid. A 2/4 d'11 del matí es farà un concurs de mascotes i una exhibició d'habilitats canines. A les 12 del migdia tindrà lloc una representació teatral a càrrec dels nens i nenes del Centre Obert i a continuació es realitzarà l'entrega de premis. L'acte estarà conduït per el grup de teatre Canya que no és conya i compte amb la col·laboració del Centre Obert de taradell, Inti Veterinaris i Protecció civil de Taradell.