Educació

Joves de Taradell pinten un mural al Pipican

L'acció s'enmarca en el projecte Fem-ho Jove!

Dilluns, 13/07/2020

La setmana passada els i les joves que participen al projecte Fem-ho Jove! han pintat un mural a la paret del Pipican, situat darrere de l'Institut de Taradell i amb vistes a La Serra. El projecte, impulsat per la Regidoria de Joventut i de la Mancomunitat La Plana utilitza la metodologia d'aprenentatge-servei, que consisteix en formar-se mentre es porta a terme un servei a la comunitat.

En aquest cas, un dels serveis d'aquesta quarta edició del projecte ha consistit en netejar el mur d'aquesta indret, que presentava pintades i un aspecte deixat. Així, s'ha pintat de nou aquesta paret seguint el mural dissenyat per l'artista taradallenca Laia Martínez. La creació és un bosc de colors, en consonància amb l'entorn que l'envolta, i alhora, donant-hi un toc de color diferent. L'objectiu és fer més acollidor l'espai per les persones que hi van a passejar la seva mascota.

Joves de pintant pintant un mural a la paret del Pipican Joves de pintant pintant un mural a la paret del Pipican Joves de pintant pintant un mural a la paret del Pipican Joves de pintant pintant un mural a la paret del Pipican Joves de pintant pintant un mural a la paret del Pipican Joves de pintant pintant un mural a la paret del Pipican Joves de pintant pintant un mural a la paret del Pipican