Educació

Es convoca el període per demanar beques per a l'escolarització i activitats extraescolars del curs 2019-2020

Dimecres, 27/02/2019

Del proper 11 de març fins al 17 de maig, estarà obert el termini per presentar les sol·licituds de les beques per a l'escolarització i les beques pel projecte ‘'Aprèn i Juga'' per activitats extraescolars pel curs 2019 – 2020.

Les beques per a l'escolarització estan destinades per la compra de llibres i material escolar i sortides escolars des d'educació infantil a secundària. Les beques  “Aprèn i Juga ” pretén apropar i facilitar l'accés a les activitats de lleure extraescolars que s'ofereixen al municipi de Taradell a tots els infants i joves entre 6 a 16 anys que, per motius socioeconòmics tenen més dificultats d'accedir-hi.

Per recollir la sol·licitud i per informar-se sobre la documentació necessària, cal trucar de dilluns a divendres de 9 a 1 o de 3 a 5 a la Mancomunitat La Plana (93.812.54.45) i demanar per l'Educador Social de Taradell.

Aquest és un projecte de Càritas Parroquial de Taradell , que compta amb el suport tècnic i econòmic de l' Ajuntament de Taradell, la Mancomunitat La Plana i la Diputació de Barcelona.

Recursos i informació relacionada