Educació

El 25N, en cartells

S'exposen els cartells que van concursar per ser la imatge comarcal del 25N.
Dijous, 26/11/2015

Des de ja fa quatre anys que s'organitza un concurs de cartells per seleccionar la imatge gràfica comarcal per a la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones.  Aquest concurs es promogut pel Consell Comarcal d'Osona a través de l'Ajuntament de Vic (VicDones-SIAD Osona), la Mancomunitat La Plana, l'Ajuntament de Manlleu (SIAD Manlleu) i l'Ajuntament de Torelló.

A la darrera convocatòria s'hi varen presentar 62 cartells i tots ells ara formen una exposició itinerant per diferents municipis de la comarca.

Els punts joves i el Pla d'igualtat de la Mancomunitat la Plana han inclòs aquesta exposició de cartells al conjunt d'actes i activitats de sensibilització que han programat per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones.  A Taradell el Punt Jove El Puntal va portar a terme l'exposició a l'Institut, del 2 al 13 de novembre, perquè serveixi de fil conductor del programa PIDCES que es farà a l'hora del pati el 26 de novembre i que treballarà entorn del 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones. 

 

Exposició Cartells 25N Ins Taradell

Exposició Cartells 25 N Institut

Exposició Cartells 25N Institut