Cultura i Festes

Enquesta de Cultura 2023 per fer una vila més activa

Per conèixer els interessos i els hàbits culturals, les regidories de Cultura i de Festes, proposen un qüestionari obert a tothom

Dilluns, 16/10/2023

Aquest final d'any, per tal de valorar els actes que s'han fet i poder afrontar els nous reptes del 2024, es posa a la disposició de la ciutadania una enquesta d'opinió. L'objectiu d'aquesta és entendre i conèixer els hàbits de consum, les pràctiques i la participació cultural de la població de Taradell en el nostre poble, per poder així satisfer les seves necessitats i demandes culturals.

La primera enquesta d'aquest tipus es va realitzar l'hivern del 2020 i ha marcat la direcció de la cultura aquests darrers anys. Amb aquests resultats, des de les regidories de Cultura i de Festes s'està treballant per respondre, fins on és possible, a les preferències sobre les activitats culturals de Taradell, amb l'objectiu de complementar els actes imprescindibles i insubstituïbles de les entitats, i fer així entre tots una vila més dinàmica i rica.

Apropar la cultura als interessos de la ciutadania per tal de formar part activa del procés és un dels objectius que l'enquesta vol aconseguir. Cal també remarcar que aquest qüestionari ens ha d'aportar els nous interessos i propostes que actualment necessita la població de Taradell. Els resultats de l'enquesta ens han d'acostar els interessos de la ciutadania actual per tal d'ajustar el circuit cultural taradallenc.

Podeu respondre l'enquesta tot seguit —si contesteu l'enquesta des d'un mòbil, potser us és més còmode contestar-la en una nova pàgina—. Gràcies per participar i fer-nos saber les vostres inquietuds!