Llibres Oberts

Intercanvia llibres, lliure i gratuïtament, als diversos punts d'intercanvi que hi ha a Taradell

La iniciativa Llibres Oberts vol incentivar l'intercanvi gratuït de llibres a la Vila de Taradell, fomentant així la lectura i, a més, el seu gaudi i visibilitat en l'espai públic. D'aquesta manera, al mateix temps, es promou la reutilització de llibres i se'ls dóna una segona vida. Per això s'han construït unes casetes on deixar i/o agafar llibres a lliure disposició. Aquestes casetes han estat cedides a l'Ajuntament per part dels Tonis de Taradell, que les va construïr al llarg del camp de treball dut a terme l'estiu del 2020.

20200825 llibres oberts

Com funciona?

El funcionament d'aquest servei és molt senzill: qualsevol persona pot agafar un llibre i, si vol, endur-se'l a casa. Un cop llegit, pot tornar a deixar-lo o portar-ne un de nou perquè una altra persona en pugui gaudir. També s'en poden deixar sense agafar-ne cap, només pel simple plaer de compartir.

La primera d'aquestes casetes es va instal·lar a la Placeta Muriel Casals el dimarts, 25 d'agost de 2020, dia de la Festa Major, en un acte d'inauguració que va tenir lloc a dos quarts d'onze del matí i en que es va presentar i explicar el projecte.

A dia d'avui, a part del punt d'intercanvi esmentat, podem trobar més casetes amb llibres a la Plaça del Sol del Barri de Castellets i al Parc Jaume Vila del Barri de Mont-rodon i a l'entrada de la Urbanització La Roca.

Cicle Gaudí de cinema català
Campanya Sequera EAS - Talla\'t amb l\'aigua!
Recollida de deixalles - Cubells amb Xip - Banner