Cultura i festes

Llibres Oberts

Dijous, 20/08/2020

La iniciativa Llibres Oberts vol incentivar l'intercanvi gratuït de llibres a la Vila de Taradell, fomentant així la lectura i, a més, el seu gaudi i visibilitat en l'espai públic. D'aquesta manera, al mateix temps, es promou la reutilització de llibres i se'ls dóna una segona vida. Per això s'han construït unes casetes on deixar i/o agafar llibres de lliure disposició. Aquestes casetes han estat cedides a l'Ajuntament per part dels Tonis de Taradell, que les va construïr al llarg del camp de treball dut a terme l'estiu del 2020.

20200825 llibres oberts

El funcionament d'aquests elements és molt senzill: qualsevol persona pot agafar un llibre i, si vol, endur-se'l a casa. Un cop llegit, pot tornar a deixar-lo o portar-ne un de nou perquè una altra persona en pugui gaudir.

El primer lloc on s'ha instal·lat una d'aquestes casetes és la Placeta Muriel Casals, on el dimarts, 25 d'agost, dia de la Festa Major, a dos quarts d'onze del matí, es presenta el projecte. Més endavant, aquestes casetes s'aniran instal·lant en altres espais diversos del terme.