Comerç

Es presenta Inspiring, una nova experiència de compra, oci i innovació per al consumidor

Divendres 29/09/2017

Inspiring

Aquest dimecres, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Taradell, es va portar a terme la presentació del projecte ‘'INSPIRING'', una nova aposta i innovadora impulsada per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Taradell per dinamitzar el comerç i oci al municipi. La presentació, va anar a càrrec del regidor de comerç, Jordi Baucells; la cap d'unitat tècnica de l'Ajuntament, Berta Vaqué; la presidenta de l'Associació de Botiguers de Taradell, Laura Autonell i el Xocolater de Taradell, Raul Cegarra que van explicar els eixos principals del nou esdeveniment comercial a l'aire lliure que començarà el proper 6 d'octubre amb l'objectiu d'entendre el mercat d'una nova forma i gaudir del comerç al centre de Taradell.

Inspiring és un nou concepte comercial basat en l'experiència d'anar a comprar, l'oci, l'experimentació, l'aprenentatge i l'activació dels sentits. Un mercat efímer, un mercat del segle XXI integrat en el teixit comercial del municipi, generador d'atractivitat, dinàmic i amb una oferta diversificada i complementària a l'existent. Un esdeveniment que transcorrerà al centre de la vila, en un espai dissenyat seguint els valors d'aquesta nova proposta: la innovació, la qualitat i la singular posada en escena del producte.

Roda de premsa Inspiring 3

D'aquesta nova proposta comercial impulsada per l'Ajuntament de Taradell amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Associació de Botiguers de Taradell, se'n podrà gaudir durant 5 mesos l'any: d'abril a juny i els mesos de setembre i octubre. Cada mes es desenvoluparà al marc d'una temàtica diferent que sorprendrà amb nous expositors, experiències i activitats adreçades a tots els públics i es realitzarà tots els divendres de 4 de la tarda a 9 del vespre.

La temàtica d'aquesta edició d'octubre gira entorn del món dels postres. A més de trobar-hi expositors amb articles relacionats (llibres, infusions, xocolata, làctics, estris de cuina, complements de taula,...) i tota la inspiració que cal per desenvolupar un munt d'idees per gaudir dels postres, es podrà participar d'activitats tant diverses com un show cooking conduït per la bloguera Marta Sanahuja; un taller d'elaboració de postres en directe a càrrec de Jordi Pujol i alumnes de l'Escola Superior d'Hoteleria i Turisme Joviat de Manresa; una activitat infantil guiada per la Delegació d'Osona de l'Associació de Celíacs de Catalunya; un taller amb família dirigit per Raül Cegarra conegut com el Xocolater de Taradell; un maridatge de productes de tardor a càrrec de Castanya de Viladrau i també d'espais amb música en directe, i foodtrucks.

En definitiva, Inspiring és un esdeveniment canviant, adaptable i focalitzat en el client on conflueixen el comerç físic i virtual, un punt de trobada per gaudir tots els taradellencs, taradellenques i visitants d'una vivència plena d'innovació, originalitat i tendències.

Podeu ampliar la informació al web www.inspiring.cat i www.taradell.cat.

Tot seguït podeu consultar tota la programació d'aquest octubre.

Roda de premsa Inpiring 1