Comerç

Consum

L'Ajuntament de Taradell i la Diputació de Barcelona, de forma conjunta, posen a disposició dels taradellencs i taradellenques una Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor.

Aquesta oficina té com objectius:

  • Informar, de manera personalitzada, sobre els drets de les persones consumidores i usuàries
  • Orientar, sobre les consultes i les reclamacions de les persones consumidores i usuàries en el cas que no respectin els seus drets i sobre les vies establertes per resoldre el seu conflicte
  • Mitjançar entre les parts per a la resolució de determinades qüestions
  • Fomentar l'educació i la formació de les persones consumidores i usuàries en temes de consum de béns o la utilització de serveis, mitjançant campanyes divulgatives, publicacions, jornades, etc.

Us atendran tècnics de la Diputació de Barcelona, gratuïtament, en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l'àmbit del consum, comerç, drets dels consumidors, compra/lloguer habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties productes, serveis post-venta, assegurances i viatges.

També us podeu adreçar a les oficines de l'Ajuntament, on es recollirà i es tramitarà la vostra consulta que serà tramesa a un tècnic, que posteriorment es posarà en contacte telefònic amb vosaltres.

L'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor s'instal·la davant de l'Ajuntament de Taradell, carrer de la Vila, 45, de 10:30h a 13:00h.