Aquest Sant Joan, prerevetlla a Can Costa!

A més, l'Associació de Veïns de La Roca organitza una revetlla coincidint amb la seva Festa Major

Divendres, 23/06/2023

L'Ajuntament de Taradell ha organitzat una prerevetlla de Sant Joan aquest dijous 22 de juny, a partir de les 9 del vespre als jardins de Can Costa on es farà l'encesa de llums de les garlandes, que romandran tot l'estiu i donaran un toc de festa a la terrassa del centre cultural.

En el mateix espai es donarà a conèixer el guanyador del Concurs d'Art Mural de les Jornades de Patrimoni d'aquest any 2023 relacionat amb la vinya, i es farà un brindis amb coca i cava per a tothom. Tot seguit gaudirem de l'actuació del grup musical Plan C, que ens oferiran un concert de versions i temes propis de pop-rock.

L'endemà, el divendres 23 de juny, com cada any, l'arribada de la Flama del Canigó donarà inici a la revetlla de Sant Joan. La rebem com a símbol de la nostra identitat, renovada cada any al cim d'aquesta muntanya del Pirineu català on centenars de voluntaris la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d'encendre les fogueres de Sant Joan. La seva arribada a la nostra vila serà a les 7 de la tarda als mateixos jardins de Can Costa i donarà inici a la revetlla, fent l'encesa de la tradicional foguera de Sant Joan, durant la qual també s'oferirà coca amb llonganissa i cava a tots els assistents.

Tot seguit l'Associació de Veïns de La Roca organitza la Festa Major i Revetlla de Sant Joan, oberta a tothom i amb encesa de la Foguera després de recollir la flama. La festa comptarà amb una botifarrada popular i musica en directe a càrrec de Due Musics i Dj.

Podeu consultar els actes d'aquests dies a taradell.cat/santjoan, on també trobareu consells i advertiments per celebrar una revetlla amb civisme i de forma segura.

Molt bona revetlla i feliç Sant Joan, diada dels Països Catalans!

Flama del Canigó a Taradell