Resultat de cerca al blog

Viu el dia a dia de la teva biblioteca!
Tobades 2 entrades
Llegir Roald Dahl té premi: concurs al portal infantil Gènius
Saps que El gran amic gegant de Roald Dahl arriba a la gran pantalla? 

Vols ser un dels primers en veure la pel·lícula que Steven Spielberg ha dirigit per commemorar el centenari del naixement d'aquest escriptor que ha fet somiar a grans i a petits del tot el món?

Si ets un bon lector i has llegit aquest fantàstic llibre respon a la pregunta que et fan en el portal infantil Gènius. Els 100 primers lectors que resolguin correctament la pregunta guanyaran una entrada doble per anar a la preestrena que es farà el proper 2 de juliol al Cinema Cinesa Diagonal (c/Santa Fe de Nou Mèxic, s/n. Barcelona).

Veure entrada completa
etiquetes: Roald Dahl
La Biblioteca de Taradell organitza dues activitats per commemorar el centenari del naixement de Roald Dahl
L'any 2016 farà cent anys del naixement de Roald Dahl. La Biblioteca Antoni  Pladevall i Font de Taradell s'avança a la commemoració del centenari d'aquest escriptor organitzant dues activitats.

Roald Dahl (1916-1990) va ser novel·lista, escriptor de contes i guionista. Es va fer famós com a escriptor per a infants i adults. Entre els seus llibres més populars hi ha James i el préssec gegant, Matilde o Charlie i la fàbrica de xocolata. Precisament aquest darrer és el llibre escollit pel Club de Lectura Infantil que es farà aquest dimarts a partir de les 6 de la tarda a la Biblioteca de Taradell.

Veure entrada completa