Llegir Roald Dahl té premi: concurs al portal infantil Gènius

Saps que El gran amic gegant de Roald Dahl arriba a la gran pantalla? 
Dissabte, 11/06/2016

Vols ser un dels primers en veure la pel·lícula que Steven Spielberg ha dirigit per commemorar el centenari del naixement d'aquest escriptor que ha fet somiar a grans i a petits del tot el món?

Si ets un bon lector i has llegit aquest fantàstic llibre respon a la pregunta que et fan en el portal infantil Gènius. Els 100 primers lectors que resolguin correctament la pregunta guanyaran una entrada doble per anar a la preestrena que es farà el proper 2 de juliol al Cinema Cinesa Diagonal (c/Santa Fe de Nou Mèxic, s/n. Barcelona).

DeAPlaneta i les biblioteques de la Xarxa et convidem a gaudir de l'adaptació més esperada de l'any. I si encara no has llegit el llibre pots venir a buscar-lo perquè encara estàs a temps d'aconseguir una invitació.

El gran amic gegant, escrita per Roald Dahl l'any 1982, és la història d'una nena òrfena que és segrestada per un gegant amable que, en comptes de menjar-se-la, es fa amic seu. Ara, el cineasta Steven Spielberg ha traslladat la història a la gran pantalla i l'actor Mark Rylance (que ja va treballar amb el director a El puente de los espías) interpreta, amb l'ajuda d'efectes digitals, el gegant protagonista mentre que l'actriu britànica Ruby Barnhill dóna vida a la nena protagonista.  

Participar és molt fàcil, només us heu de validar al portal i respondre la pregunta. Els 100 primers que responguin correctament obtindran l'entrada. Una vegada tancat el concurs es notificarà els guanyadors i com han de procedir per obtenir les entrades. Molt sort!

Etiquetes: Roald Dahl