Unió Deportiva Taradell

Adreça
C/ Sant Jordi, 9 - 08552 - Taradell - Barcelona
Telèfon
Correu electrònic
Contacte
Joaquim Molas i Font

Unió Deportiva Taradell

Any de fundació: 1947

La Unió Deportiva Taradell va ser fundada el 1947. Durant aquests anys, ha estat el club per excel·lència de la població, amb el permís de la resta de clubs i entitats.  El seu índex  de socis ha anat en constant creixement, amb lleugeres puntes en funció de la categoria en què ha estat el primer equip o els resultats de la temporada anterior. El nombre de  jugadors també ha anat en augment, en la mateixa mesura que la població del poble també ha anat creixent.

Unió Deportiva Taradell

El club té com a projecte principal fomentar la pràctica del futbol a la nostra població, tant a nivell masculí com femení. Es configuren equips per participar a la lliga comarcal i a la federada des de la categoria de prebenjamí fins a sènior. Aquesta pràctica es disputa des de l'agost quant comença la pretemporada i fins al juny amb els tornejos de post-temporada. També es promou el futbol en els més petits amb l'escola de futbol per a l'entrenament i pràctica de partits amistosos per als més petits. Per als més grans, es promou l'esport a la gent que ja no té el nivell competitiu que requereix la competició federada, amb un equip en la categoria d'aficionats.

A part d'això, la Unió Deportiva organitza esdeveniments de gran ressò a la comarca, com el Torneig d Futbol Sala d'Estiu on participen una norantena d'equips en cada edició i també la Quina i Antiquina amb més de 40 premis pels volts de Nadal.