Tint Taradell Teatre

Adreça
Crta. Viladrau, 30 3-1 - 08552 - Taradell - Barcelona
Telèfon

Tint Taradell Teatre ens vam formar el setembre de 1998 amb ganes de fer teatre en totes les seves vessants i en tots els gèneres. Estrenàrem la nostra primera obra, “Tafalitats” de Karl Valentin, el juny de 1999, i des de llavors ja hem presentat 24 muntatges.

Tint Taradell Teatre

Hem  muntat des de teatre surrealista i de l'absurd fins a recitals poètics, passant per teatre de carrer, de titelles, infantil, escenificacions amb dansa i música dels guanyadors del concurs Solstici de Taradell, i també s'han representat obres amb textos propis. Ja des dels inicis, quan vam fer un muntatge poètic teatral sobre l'obra de Pere Quart, taradellenc d'adopció, en el centenari del seu naixement, hem donat un especial relleu a la poesia, i des del 2006 tenim obert un cicle anomenat “Poetes, també” en el qual divulguem la poesia d'autors no tan reconeguts.

Tint Taradell Teatre

Els poetes que hem escenificat, han estat : Màrius Torres (amb dos muntatges, un d'ells amb un text dramatitzat de Lluís Rovira, que vam editar en llibre el 2003), Josep Maria de Sagarra, Agustí Bartra, Joan Vinyoli, Francesc Parcerisas, Maria Mercè Marçal, Miquel Bauçà i Pep Rosanes. Col·laborem, cada any, amb un breu espectacle, en el Sopart que organitza Encenalls.