Tastet de Gospel

ADREÇA
C. de la Granja, 7 - 08552 Taradell 
CORREU ELECTRÒNIC
tastetdegospel@hotmail.com
LLOC

Tastet de Gospel 2007

Tastet de Gospel és  un  grup especialitzat  en  música  gospel  contemporània. Neix l'any 2007 a Taradell i acull prop de 60  cantaires  de  diversa procedència.  A més del cor de veus, el grup compta amb diversos solistes i  acompanyament instrumental format per quatre músics.

Tastet de Gospel ja porta a les seves espatlles un  bon  grapat  de  concerts. Cal destacar:  l'Atlàntida  Vic, l'Auditori de la La Pedrera a Barcelona, el monestir  de  Casserres, els vespres  musicals de Vilafant,  Tàrrega,  Terrassa, Cerdanyola, Ripoll, Gironella… El repertori està format bàsicament per temes Gospel contemporanis cantats a  tres i quatre veus amb la intervenció de diversos solistes, vocals i instrumentals de qualitat.

Tastet de Gospel 2014

Tastet de Gospel presenta un espectacle que recull la tradició de la música  afroamericana  posant  un especial èmfasi en el moviment dels cantaires i les coreografies per tal d'arribar més al públic i crear un espectacle visual i sonor ple de sensacions i emocions.

En definitiva, el conjunt ofereix una alenada fresca de música i vol transmetre  les seves inesgotables ganes de passar-ho bé.