Tastet de Gospel

C. de la Granja, 7 
08552 Taradell 
tastetdegospelhotmail.com
Lloc web

Tastet de Gospel 2007Tastet de Gospel 2007

Tastet de Gospel és  un  grup especialitzat  en  música  gospel  contemporània. Neix l'any 2007 a Taradell i acull prop de 60  cantaires  de  diversa procedència.  A més del cor de veus, el grup compta amb diversos solistes i  acompanyament instrumental format per quatre músics.

Tastet de Gospel ja porta a les seves espatlles un  bon  grapat  de  concerts. Cal destacar:  l'Atlàntida  Vic, l'Auditori de la La Pedrera a Barcelona, el monestir  de  Casserres, els vespres  musicals de Vilafant,  Tàrrega,  Terrassa, Cerdanyola, Ripoll, Gironella… El repertori està format bàsicament per temes Gospel contemporanis cantats a  tres i quatre veus amb la intervenció de diversos solistes, vocals i instrumentals de qualitat.

Tastet de Gospel 2014Tastet de Gospel 2014

Tastet de Gospel presenta un espectacle que recull la tradició de la música  afroamericana  posant  un especial èmfasi en el moviment dels cantaires i les coreografies per tal d'arribar més al públic i crear un espectacle visual i sonor ple de sensacions i emocions.

En definitiva, el conjunt ofereix una alenada fresca de música i vol transmetre  les seves inesgotables ganes de passar-ho bé.

Recursos i informació relacionada

Lloc