Societat de Caçadors de Taradell

ADREÇA
Carretera de Balenyà, 101 - 08552 - Taradell - Barcelona
TELÈFON
CONTACTE
Lluís Trassierra

Societat de Caçadors

La Societat de Caçadors de Taradell agrupa els caçadors de la nostre vila tot fent de la nostre afició una forma més de gaudir del medi natural i a la vegada contribuir a la seva protecció, mitjançant la preservació de les espècies cinegètiques i amb gran respecte per la natura.

Les principals activitats que duem a terme, a banda de la caça, són la de neteja i recuperació dels boscos i, fins fa ben poc, l'organització de la Fira del Caçador.

La Fira del Caçador de Taradell era la més antiga que se celebrava a l'Estat Espanyol, es va començar a organitzar l'any 1980, essent una de les capdavanteres en el sector de la caça i la natura, i amb els anys es va convertit en un referent que aplegava caçadors vinguts d'arreu del territori. L'últim cap de setmana de juliol es celebrava la fira més representativa del sector: Concursos de caça en pèl i ploma, competicions de gossos, expositors de gossos i accessoris de caça, mercat de productes artesans, tir amb arc obert als assistents, tir amb carabina i exposició de trofeus i taxidèrmia.