Associació de Voluntaris de Protecció Civil Taradell

Adreça
Carrer de la Vila, 45 - 08552 - Taradell - Barcelona
Telèfon
Correu electrònic
Contacte
Sr. Josep Casals (President) i Sr. Carles Sintes (Cap d'Unitat)

L'Associació la formem un grup de persones que de forma altruista i desinteressada vetllem per la seguretat del poble i les persones. Som un grup heterogeni, on hi trobem persones joves i grans, però tenim en comú un sentiment de responsabilitat amb el nostre entorn, cosa que fa treballar pel bé comú només per pura satisfacció personal i sense esperar res a canvi.

La nostra tasca consisteix en la prevenció: informes sobre possibles focus de risc, vigilància en festes i sobretot informant i conscienciant a les persones. És una tasca anònima però fonamental per ajudar i evitar els danys que es puguin ocasionar en una situació d'emergència, ja fossin persones o bens. Una altra tasca molt important que realitzem és la intervenció en situacions de perill, sobretot en incendis forestals, nevades i en casos donant suport en accidents.

Protecció Civil Voluntaris TAradell

L' associació disposa d'un total de 25 voluntaris que habitualment realitzen serveis durant l'any, la majoria a Taradell, col·laborant amb les festes que ens demana l'Ajuntament o entitats del poble. També col·laborem amb altres ajuntaments de la comarca i amb els companys de Protecció Civil Sentmenat, Ripoll i Torelló amb qui ens ajudem mútuament quan ens falten efectius per cobrir serveis.