Penya Barcelonista de Taradell

ADREÇA
Pg. de Sant Genís, 51, 1r 1a - 08552 - Taradell - Barcelona
TELÈFON
CONTACTE
Josep Autonell i Costa
LLOC

Penya Barcelonista de Taradell 1

El vint de gener del 1990, es constituí la societat cultural recreativa denominada PENYA BARCELONISTA TARADELL. Per la seva fundació es crea una comissió formada per: Josep Esquis Fontserè, Joaquim Cuesta Burguesa, Jacint Sala Arau, Josep Taña Codinachs, Xavier Codina Buixo, Pere Codina Costa, Carles Pol Torres, Baldomer Freixss Roma, Margarita Casademunt Castells, Jordi Guillamont Brugera, Santi Pérez Mateos, Àngel Pla Codinachs i Jaume Molist Datzira.

El nombre de socis sempre a rondat els cent cinquanta. Durant els prop de vint-i-cinc anys d'existència de la penya els presidents han estat:Josep Taña Codinachs, Santi Pérez Mateo, Jacint Sala Arau i Josep Autonell Costa president actual. El local social, primer va ser al bar Mar i cel i actualment és a l'Hotel Rosa.

Totes les penyes barcelonistes estan incloses a trenta federacions, repartides per tot el món. La federació número vuit és la d'Osona i el Ripollès i està formada per disset penyes: una d'elles la de Taradell. En ser propietaris de nou carnets del Barça amb els seus corresponents abonaments, cada soci es pot desplaçar i assistir a un partit de lliga, que a principi de temporada li és assignat mitjançant un sorteig. Juntament amb la penya de Centelles i un grup de Vic organitzem un autocar per assistir a tots els partits oficials que juga el Barça al seu estadi. Hem assistit a les trobades internacionals de penyes barcelonistes a Benidorm, Totana i a totes les que s'han celebrat a Barcelona: sempre hem estat presents a tots els congressos internacionals de penyes, s'han organitzat visites a la ciutat esportiva Joan Gamper, al museu (Camp Nou Experience) a tertúlies, col·laborem amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament i no cal dir que estem oberts a totes les entitats locals. Amb motiu del vintè aniversari de la penya es va celebrar a Taradell la setena trobada de penyes d'Osona i el Ripollès. Estem oberts a col·laborar amb tot el que sigui positiu per Taradell i el Barça.

Bànner Solstici 2023
Segell infoparticipa 2022