Gottic Teatre

Adreça
Ctra. de Balenyà, 101 - 08552 - Taradell - Barcelona
Correu electrònic
Contacte
Joan Casulleras

Tot i que les nostres arrels tenen més de 50 anys, formalment i com a entitat de Taradell ens vam constituir l'any 1993. Fins el 1993 sempre havíem fet teatre, bàsicament per la Festa Major i posteriorment els pastorets amb col·laboració amb l'Esbart Sant Genís de Taradell. Van ser precisament els pastorets que ens van fer decidir a constituir-nos com a una entitat més del nostre poble.

obra: La millor marihuana la fa la mama

Durant aquests anys, les diferents juntes que ha tingut l'entitat, hem treballat per mantenir la tradició teatral al nostre poble, posant en escena: Clàssics com Terra Baixa, La filla del Carmesí, L'hereu i la forastera, La dida,... Obres més modernes com La millor marihuana la fa la mama, Fuita, Mascles...Vodevils com ara Adrià torero català, Préssec confitat o la Viudeta es vol casar... Així com algun musical com La plaça del Carbó o El baró dels tres dragons que es van fer sota la direcció de Manel Gausa. En total han estat 43 obres de teatre interpretades per l'elenc de Gottic i dirigides per: Anna, Eva, Lluís, Magí Reig,Rovira, Joan i Albert Rovira

Hem portat el nom de Taradell arreu de Catalunya, actuant durant aquests vint anys en diverses poblacions: Roda de Ter, Sant Boi de Lluçanès, Vic, Manlleu, Santa Eugènia de Berga, Igualada, Piera, Terrassa, Barcelona, Montcada i Reixac, Vilassar, Castelldefels... A Gottic ens agrada col·laborar amb altres entitats de Taradell, és per això que hem fet col·laboracions puntuals amb: Esbart Sant Genís, Escola de Música de Taradell, Patronat local de la Vellesa, Coral l'Arpa, Agrupació de botiguers de Taradell, Agrupació Festa d'en Tocasons i Tonis Taradell.

Obra: El vestit meravellós

Som gent  implicada amb la nostra societat, per això i en col·laboració amb Creu Roja a Osona vam portar a terme el projecte Teatre per la Solidaritat interpretant La millor marihuana la fa la mama a més de 30 municipis catalans i sota el projecte de Creu Roja de prevenció de drogodependència.

Com a grup de teatre, el nostre objectiu és fer teatre i fer que tothom gaudeixi de les nostres obres. A GOTTIC tothom és més que benvingut, per tant si voleu endinsar-vos en el món del teatre, us hi esperem!