Encenalls Associació Cultural

Adreça
Carrer Catalunya, 127 - 08552 - Taradell - Barcelona
Telèfon
Contacte
Sr. Josep Casanovas i Prada

Encenalls Associació Cultural

Encenalls Associació Cultural es constituí el febrer de 2011. Està formada per  artistes, escriptors i músics, principalment de Taradell però també de la resta de la comarca, units per la inquietud per les diferents formes d'expressió artístiques i la necessitat de treballar conjuntament  per donar a conèixer la nostra obra.

Continuem el projecte del Sopart, un acte que s'organitza a Taradell cada any a la primavera o a la tardor des del novembre de 2006. És una celebració artística lúdica, en la qual, a partir d'un tema central que canvia cada any, es pot gaudir de la combinació de l'art i la gastronomia amb teatre, música i poesia, i es dóna l'oportunitat al públic d'aconseguir una obra d'art que els membres de l'associació han creat expressament.

A més, es convida a una persona significativa del món artístic de Taradell o d'Osona i se li fa un homenatge. Com a record, el públic es queda un llibret que editem per a l'ocasió. Al marge d'això, cada octubre muntem una exposició que acompanyem de recitals de poesia i música. Per últim, també fem la difusió de l'obra dels associats,  i portem a terme diferents accions en el món de l'art, com ara l'estrena  d'una pel·lícula.