Club Patí Taradell

Adreça
Pavelló Municipal d’Esports “El Pujoló” - 08552 - Taradell - Barcelona
Telèfon
Contacte
Xevi Cardús

És al juliol de l'any 1977 quan un grup d' esportistes de la comarca d 'Osona, que buscaven un lloc on poder jugar a hoquei, es posa en contacte amb una colla de jovent de Taradell. Una bona entesa i les moltes ganes de fer coses noves (fruit d'una llarga època dictatorial que frenava moltes iniciatives populars), va propiciar la formació del primer equip d'hoquei patins a la Vila de Taradell.

La secció d'hoquei de Taradell dins del parc d'esports va néixer l'any 1977. En els seus inicis  els entrenaments es feien en una pista descoberta i en el 1991 van passar a la  pista del Pavelló de Taradell. Aquest mateix any es va crear el Club Patí Taradell com associació independent.
 

Club Patí Taradell
 

El Club Patí ha arribat a diferents categories i tornejos, Primera Divisió Espanyola, Primera Nacional Catalana, 8è a la final de la Copa del Rei. El 1978 va pujar per primera vegada a la Primera Divisió estatal, on hi va restar quatre temporades de la 78-79 a la 81-82. La temporada 1981-82 el Taradell va arribar a vuitens de la Copa del Rei, amb l'eliminatòria a doble partit contra el FC Barcelona. Aquest mateix any 1981 es va crear el primer equip femení del CP Taradell. El 2007 es va assolir de nou l'ascens a Primera Nacional Espanyola, on es va jugar la temporada 2007-2008. També s'ha jugat a Primera Nacional Espanyola la temporada 2012-13. Enguany el CP Taradell ha quedat campió de la Copa Generalitat en categoria masculina. Aquesta Copa ha estat organitzada pel nostre Club i s'ha jugat al pavelló de Taradell.

Actualment tenim equips en totes les categories i competeixen en progressió ascendent. Volem ser un Club referent en l'ensenyament de l'hoquei i dels valors esportius.

Des de sempre al nostre Club s'ha fomentat l'hoquei base, els valors, el respecte i la constància com a eines de creixement personal.

Equip és la paraula clau del Club Patí Taradell. En equip entrenem, juguem i creixem.