Centre Excursionista Taradell

Adreça
C/ Ramon Pou, 36 - 08552 - Taradell - Barcelona
Telèfon
Correu electrònic
Contacte
Carme Delgado

El Centre Excursionista Taradell es va constituir a mitjans de desembre de l'any 1979 de la mà d'un seguit de persones a qui els agradava l'excursionisme. Des d'aquells temps fins avui, s'han fet un munt d'activitats que han variat segons les tendències de cada època. En el seus inicis a més de l'excursionisme, altres activitats com l'esquí i la fotografia tenien un pes important, que de mica en mica han donat pas a altres com les sortides en BTT o en família, i darrerament han entrat amb força les curses de muntanya.


Les principals activitats

Centre Excursionista Taradell

- Marxa Rupit-Taradell: travessa de 43 km entre els dos municipis seguint el sender de gran recorregut GR-2, que compta amb un miler de participants.

- Activitats de muntanya: organització de sortides i travesses per la muntanya, suport a expedicions dels nostres socis, tramitació de llicències esportives, etc.

- Activitats social: cicle de projeccions, manteniment del sender de Taradell, col·laboració amb altres entitats en l'organització de caminades populars, etc.

- Sortides en família: sortides que s'organitzen periòdicament per fer amb tota la família.

- Sortides en BTT: matinals en grup amb bicicletes de muntanya.

Centre Excursionista Taradell

Des del 2011 el CET i l'Associació Esportiva l'Enclusa es van unir per formar la secció CET-L'Enclusa que compta amb un equip d'atletes que participen en curses de muntanya i organitza:

-  La cursa dels Gitanos: cursa amb dos recorreguts pel terme de Taradell

- El duatló del Bandoler: duatló d'alta muntanya que té part del recorregut pel cim del Matagalls. Compta amb un duatló infantil.

- La Pujada atlètica a l'Enclusa: cursa de Sant Silvestre on cal anar disfressat i que arriba fins a l'Enclusa, el punt més alt del terme de Taradell.


Horari d'atenció al públic: de dilluns a dissabte de 19:00h a 20:00h.