Canya que no és conya

Adreça
Avinguda Mn. Cinto Verdaguer, 32 - 08552 - Taradell - Barcelona
Telèfon
Contacte
Anna Maria Tuneu i Torres

Foto Canya que no és conya

El teló està a punt d'apujar-se...Un actor entra corrents als vestidors: -Nanos, el teatre és ple... posem-hi canya, que no és conya.

Anys després, uns quants dels membres d'aquella representació i d'altres grups, ens vam reunir i vam decidir formar l'associació. La seu social és a Taradell, ja que la seva raó de ser naixia de l'ambientació del mercat del segle XVII que es realitza durant la festa d'en Toca-Sons, i que aquest grup de persones hi era present des de l'any 2004.

Foto Canya que no és conya

Actualment l'entitat compta amb més de 50 persones col·laboradores. Hem realitzat ambientacions al mercat del segle XVII de Taradell, la caminada teatralitzada "A la foscor d'en Toca-Sons", espectacles infantils com "A la llum d'en Toca-Sons" i adaptacions de Peter Pan i la llegenda de Sant Jordi. Teatre al carrer, ambientacions, presentacions, dinamitzacions, col·laboracions, obres de petit format i fins i tot, la tardor del 2012, vam estrenar el nostre primer musical, SeT de Venjança.

El 2014, en motiu del 5è aniversari s'estrena a Taradell el musical "El foc de la misèria" amb més de 40 actor i actrius.