Associació de Veïns de Goitallops

Adreça
Apartat de correus 66, Goitallops - 08552 - Taradell - Barcelona
Contacte
Carme Cruxens

Any de constitució: 1995

L'Associació de veïns de Goitallops neix amb l'objectiu de vetllar pel bon funcionament de la urbanització i  pels interessos dels veïns respecte a tota classe d'assumptes que directament o indirecta afectin el barri i els seus habitants.

Dels 120 propietaris de terrenys i cases que configuren la urbanització, uns 80 estan associats a l'agrupació i paguen una quota de 30 euros anuals.

D'aquests veïns, se'n trien tres per formar una  junta que canvia cada quatre anys i que s'encarrega de fer d'intermediari entre els veïns i l'ajuntament o empreses de subministrament i altres.

Cada any, a finals d'estiu, amb la idea de cohesionar els veïns del barri, s'organitza un sopar i l'associació assumeix el cost d'un espectacle per amenitzar la festa. A més a més, és l'ocasió per donar detall de l'estat de comptes.

Les principals activitats que s'han dut a terme en aquests últims tres anys, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Taradell, han estat la col·locació de càmeres de vigilància a tota la urbanització, la col·locació de mobiliari urbà, la instal·lació de l'enllumenat de Nadal a l'entrada del barri i la neteja de la Plaça de l'Everest i la Plaça dels Trabucaires. Properament, està previst fer arribar el gas natural a tota la urbanització als veïns que ho han sol·licitat.