Associació de Jubilats de Taradell

Crta. de Mont-rodon, 11 
08552 Taradell 
Tel 938 800 402 
jubilatstaradellgmail.com
Lloc web
Responsable: Joan Bruy

Any de constitució: 13 de març de 1981.

Associació de jubilats de Taradell

A 31 de desembre de 2013 l'associació tenia 497 socis. Dels objectius que consten en els seus estatuts, renovats recentment, en destaquem els següents: representar, defensar i promoure els interessos generals de l'associació i buscar la compenetració i la bona entesa entre tots els socis sense distinció de creences, races, procedències, sexe, afiliacions polítiques o culturals.

Per aconseguir les seves finalitats, l'associació realitza les activitats següents: Activitats formatives (xerrades i tallers, noves tecnologies, anglès), saludables (Gimnàstica, taller de memòria), creatives (puntes al coixí, llana, patchwork), recreatives (billar, parxís, dòmino, rummyclub, cartes ) i serveis ( perruqueria, podologia, bar).

A part de les activitats i serveis que es realitzen al nostre local (Carretera de Mont-rodon, 13), la Junta de l'Associació proposa un calendari de trobades i celebracions de caire tradicional i cultural i un programa d'excursions (bàsicament una cada mes) que figuren en un llibret anual, on, a més, hi consten escrits i reflexions de persones rellevants del nostre poble i dels mateixos associats.

Recursos i informació relacionada

Lloc