Associació de Jubilats de Taradell

Adreça
Crta. de Mont-rodon, 11 - 08552 - Taradell - Barcelona
Telèfon
Correu electrònic
Contacte
Joan Bruy

Any de constitució: 13 de març de 1981.

Associació de jubilats de TaradellA 31 de desembre de 2013 l'associació tenia 497 socis. Dels objectius que consten en els seus estatuts, renovats recentment, en destaquem els següents: representar, defensar i promoure els interessos generals de l'associació i buscar la compenetració i la bona entesa entre tots els socis sense distinció de creences, races, procedències, sexe, afiliacions polítiques o culturals.

Per aconseguir les seves finalitats, l'associació realitza les activitats següents: Activitats formatives (xerrades i tallers, noves tecnologies, anglès), saludables (Gimnàstica, taller de memòria), creatives (puntes al coixí, llana, patchwork), recreatives (billar, parxís, dòmino, rummyclub, cartes ) i serveis ( perruqueria, podologia, bar).

A part de les activitats i serveis que es realitzen al nostre local (Carretera de Mont-rodon, 13), la Junta de l'Associació proposa un calendari de trobades i celebracions de caire tradicional i cultural i un programa d'excursions (bàsicament una cada mes) que figuren en un llibret anual, on, a més, hi consten escrits i reflexions de persones rellevants del nostre poble i dels mateixos associats.