AFA Escola de Música

Adreça
C. Església, 26 - 08552 - Taradell - Barcelona
Telèfon
Contacte
Ferran Vilaró i Brussosa

AMPA de la Fundació Privada Escola de Música l\'Arpa de Taradell

L'AFA de l'EMM de Taradell va ser fundada l'any 2004 amb l'objectiu primordial, ja des dels seus inicis, de convertir-se en un pont entre l'equip directiu i les famílies dels alumnes de l'escola.

La participació de l'AFA s'ha centrat, sobretot, en dos actes que es repeteixen cada curs i que necessiten suport, sobretot logístic: en primer lloc, pren part activa de la jornada de portes obertes que s'esdevé ja ben entrada la primavera  amb la finalitat de donar a conèixer l'escola i les activitats que s'hi porten a terme. En segon lloc, acompanya i dóna suport organitzatiu a l'equip de professors que es trasllada any rere any a celebrar una cantata arreu del territori català.

A banda d'aquestes dues participacions més habituals, l'AFA intenta col·laborar en aquelles més esporàdiques que es presenten al llarg del camí: sortides amb interessos musicals, dotació d'algun material necessari per a l'escola, presència en actes comarcals com el +Música o la darrera trobada de contrabaixistes, i fins i tot l'organització de concerts d'important repercussió com el recent de percussió corporal.

Així mateix, l'AFA de l'Escola de Música forma part del Patronat de la Fundació Privada L'Arpa de Taradell i, com a membres, els seus integrants poden prendre part en la presa de decisions que afecten el dia a dia de l'escola. 

AMPA de la Fundació Privada Escola de Música l\'Arpa de Taradell