Amics de Santa Llúcia

Adreça
Plaça de Santa Llúcia - 08552 - Taradell -
Correu electrònic
Contacte
Albert Prat Muntadas

L'associació Amics de Santa Llúcia ha nascut aquest mateix any a Taradell amb l'objectiu d'apropar la cultura, i molt especialment la música clàssica en petit format, al poble de Taradell.

Un concert pensat per  acompanyar les visites a la capella durant la darrera Fira de Santa Llúcia del desembre de 2013, va fer descobrir al públic i als mateixos músics la fantàstica acústica d'aquesta petita capella. Fruit d'aquella experiència es va constituir l'associació Amics de Santa Llúcia que aquesta primavera ja ha organitzat el primer cicle de concerts sota el nom de Nits musicals de Santa Llúcia. Al llarg de l'any hi haurà algun altre concert, un d'ells coincidint amb el dia de Santa Llúcia, així com xerrades divulgatives entorn de la música i altres activitats de promoció cultural.

Amics de Santa Llúcia


El nostre projecte és alhora modest i ambiciós. Modest per les condicions de l'espai on tenen lloc els concerts,  una capella molt petita que condiciona l'aforament i que tampoc permet portar grans formacions musicals. I ambiciós perquè l'objectiu és aprofitar aquest limitació per apropar-nos a petites formacions, però de gran qualitat interpretativa. Aquesta combinació crea  una atmosfera de proximitat  durant els concerts que els fan molt atractius per a qui vulgui gaudir de bona música a tocar de casa. 

Amics de Santa Llúcia