Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes

Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes

L'Hospitalitat és un moviment d'Església i laic que, sense ànim de lucre, realitza una tasca social des del voluntariat, dirigida a persones amb alguna malaltia o discapacitat, amb l'objectiu d'aportar-los un enriquiment a la seva vida a través de les diverses activitats que realitzem.

Fundada l'any 1967, comptem amb un nombrós grup de persones de totes les  edats, que dediquen part del seu temps lliure a realitzar una tasca vers els altres. És una tasca molt maca i agraïda, ja que el voluntari rep molt més del que pugui aportar. Tothom hi té cabuda.

Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes

Ens distribuïm entre els bisbats de Vic i Solsona, els quals ja fa més de 40 anys que realitzem conjuntament el Pelegrinatge a Lourdes, que és, entre altres, la principal activitat que duem a terme les dues Hospitalitats.

Per altra banda, a la comarca d'Osona fem una trobada anualment amb totes les subdelegacions de la comarca, cada any a un poble diferent on hi ha una subdelegació. En aquest acte, se celebra una missa al matí, un dinar i seguidament un espectacle d'una entitat del poble.