Seguretat i mobilitat

Obert el procés de selecció de quatre places de vigilant municipal

Dijous, 14/05/2020

L'Ajuntament de Taradell ha iniciat el procés de selecció per cobrir 4 places de vigilant municipal durant els mesos d'estiu. Amb aquesta mesura es vol reforçar la presència de Guardies Municipals durant les nits del període estival, quan hi ha major presència de persones al carrer. D'aquesta manera s'espera disminuir els casos d'incivisme i augmentar la sensació de seguretat, fent ènfasi en la vigilància activa per prevenir i dissuadir possibles intents de robatori.

Aquestes quatre places quedaran repartides de la següent manera:

  • Dues places per cobrir el torn de nit en el període comprès entre el dia 1 juny 2020 i el 30 setembre 2020, ambdós inclosos.
  • Dues places per substitució de vacances, torn de matí, tarda i nit, pel període comprès entre el 15 de juliol i el 31 d'agost, també ambdós inclosos.

Les persones interessades a optar a una d'aquestes places, podeu presentar la vostra sol·licitud fins el proper dijous 21 de maig de 2020, a les 14:00 hores. Podeu fer el tràmit presentant una sol·licitud genèrica (a la qual haureu d'adjuntar la documentació requerida) de forma presencial a les oficines de l'Ajuntament, o bé telemàticament a la seu electrònica.

Recursos i informació relacionada