Memòria Democràtica

Aquest diumenge, “Una giornata particolare”, teatre de ressons històrics amb el feixisme de teló de fons

A Can Costa Centre Cultural, a 2/4 de 7 de la tarda, amb Corcia Teatre

Dimarts, 14/11/2023

A Can Costa gaudirem aquest pròxim diumenge 19 de novembre a les 18:30 d'una representació de l'espectacle teatral de Corcia Teatre, "Una giornata particolare", organitzat per la Regidoria de Cultura. Les entrades es podran comprar —a un preu de 5 €, una hora abans de l'actuació— a Can Costa.

Una giornata particulare

L'obra, ambientada en ple període feixista italià, presenta la trobada de dos persones que tot sembla separar. El país és en el seu 16è any de feixisme i viu un gir amb una fugida endavant: l'aliança amb Alemanya. Antonietta, mare de família nombrosa, és obligada de quedar-se a casa per ocupar-se de les tasques domèstiques mentre que realment hauria anat a veure l'arribada de Hitler a la ciutat com tothom.

L'atzar la posarà en contacte amb un home que ha vist en un pis a l'altra banda del pati. Es tracta de Gabriele, un intel·lectual homosexual que, per aquesta raó, ha estat exclòs de la ràdio nacional on era presentador i és amenaçat de deportació.

Antonietta i Gabriele, sobre el fons de la retransmissió radiofònica de l'exhibició militar que surt de casa de la portera, s'enfrontaran en un principi ideològicament abans de reconèixer-se en allò que els és comú: una profunda solitud per finalment viure intenses emocions.

Fitxa artística
Direcció Pep Simon
Dramatúrgia Joan Roura
Repartiment Roura, Laia Monforte i Anna Presegué
Escenografia Mireia Farrerons
Tècnics Txematurón
Espai sonor Arnau Simon
Cap de producció Anna Presegué

No us la perdeu!

Cicle Gaudí de cinema català
Campanya Sequera EAS - Talla\'t amb l\'aigua!
Recollida de deixalles - Cubells amb Xip - Banner