Cultura i Festes

Sant Jordi 2021

Els actes es concentraran, majoritàriament, a l'Espai 1 d'Octubre i a la Plaça de l'Església

Aquesta diada de Sant Jordi arriba amb més ganes que mai, després de que l'any passat no el poguéssim celebrar. Seguint el Pla Específic del Departament de Cultura per Sant Jordi 2021, des de la Regidoria de Festes hem preparat un seguit d'activitats per gaudir del dia del Llibre i la Rosa.

Les parades s'ubicaran al voltant de l'església amb un recorregut d'únic sentit, accedint pel Passeig Domènec Sert, per evitar aglomeracions. Es regularà l'accés en tot moment.

Cartell Sant Jordi 2021

Les activitats es realitzaran a l'Espai 1 d'Octubre, on arribarà el drac per iniciar els actes de la tarda, que començaran a les 5. En primer lloc, la Companyia Circulant ens oferirà "La llegenda de Santa Jordina" i posteriorment s'oferirà un berenar a tothom.

Tot seguit es farà el lliurament de premis del 4t Concurs d'Art Jove organitzat des de la Regidoria de Joventut i amb la col·laboració dels alumnes de l'Escola d'Arts l'Arpa. Seguidament el Parc de les Olors proposa un taller de Kokedamas amb un preu de 15 €. El taller es muntarà al mateix espai i les inscripcions s'han de fer per correu electrònic a taradell@parcdelesolors.com.

D'altra banda, les AMPA's de les diferents escoles de Taradell tindran un espai virtual on publicar contingut relacionat amb Sant Jordi al canal de YouTube de l'Ajuntament.

A més, es convida a tothom a participar al Concurs de Fotografia de Sant Jordi decorant els balcons i finestres de casa, i penjar-ho a Instagram, Facebook o Twitter amb l'etiqueta #santjorditaradell21, continuant la iniciativa de l'any passat, de manera que el terme quedi engalanat amb llibres, roses i dracs. Consulteu les bases per participar a l'enllaç que trobareu més avall.

Per acabar, informem que l'Ajuntament i la Mancomunitat ofereixen gratuïtament fins a un màxim de 2 bosses de compost (adob) orgànic, que es podrà recollir al mateix lloc.

Localització relacionada

Bànner Solstici (1)
Cicle Gaudí de cinema català
Campanya Sequera EAS - Talla\'t amb l\'aigua!
Recollida de deixalles - Cubells amb Xip - Banner