Educació

Vols ser PARELLA LINGÜÍSTICA?

Hi ha persones que volen parlar català, els dones un cop demà? Fes-te voluntari/a!

Vols aprendre el català i practicar-lo? Fes-te aprenent/a!

Dimarts, 26/05/2015

L'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana,  amb la voluntat de fer possible la capacitació lingüística de les persones nouvingudes, continua fomentant les parelles lingüístiquesformades per persones que parlen català i persones que el volen aprendre i practicar.

Aquest projecte forma part del programa Voluntariat per la llengua, que promou la Generalitat de Catalunya i a la nostra comarca, més concretament, a través del Consorci per a la Normalització Lingüística d'Osona. 

Aquesta activitat és totalment gratuïta i hi pot participar tothom que sigui major d'edat.

Consisteix en què persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a practicar-lo i a adquirir fluïdesa per tal d'incorporar el català d'una manera natural a les activitats quotidianes, laborals o de relació social.

Els participants dediquen 10 hores del seu temps, repartides en trobades setmanals d'1 hora, per fer junts activitats de la vida quotidiana com anar a comprar, visitar llocs interessants del poble o a fer un beure, tot conversant en català.
 

Inscripcions:

Les persones interessades en fer de voluntari o d'aprenent,  cal que s'adrecin als serveis que es detallen a continuació i omplin la sol·licitud:

Taradell

  • Oficines de l'Ajuntament
  • Biblioteca Antoni Pladevall i Font
  • Càritas
  • Som Dones