Cultura i Festes

Sant Jordi 2020

Concurs de fotografia per premiar la cultura!

Aquest any Sant Jordi té davant seu una nova lluita. Aquesta vegada, no només davant el drac, sinó també davant el COVID-19. I és que aquesta diada de Sant Jordi l'haurem de viure des del confinament. No per aquest motiu, però, deixarem de gaudir de la cultura. Així, des de l'Ajuntament de Taradell hem preparat un concurs de fotografia a Instagram, al qual també s'hi podrà participar via web, per qui no estigui registrat en aquesta xarxa social.

Sant Jordi 2020

El concurs està obert a tothom, grans i petits, i es premiaran els dos treballs més originals amb 100 € en llibres per a cadascun, per gastar a les llibreries de Taradell. Tothom qui vulgui podrà participar al concurs penjant les fotografies a Instagram amb el hashtag #santjorditaradell2020 i etiquetant @ajuntament_taradell, havent-ho de fer entre els dies 23 i 27 d'abril.

Si no teniu Instagram, també podeu enviar les vostres fotos a través del formulari web que s'habilitarà els dies indicats anteriorment.

Bases del concurs

Temàtica
Premi a la millor fotografia sobre la Diada de Sant Jordi, relacionant-la amb qualsevol disciplina artística: ceràmica, pintura, escultura, música...
Com participar
A Instagram

Posant el hashtag #SantJordiTaradell2020 i etiquetant el perfil de l'@ajuntament_taradell.

A la web municipal

Omplint aquest formulari (només disponible entre el 23 i 27 d'abril, ambdós inclosos).

Normes de participació
Només s'acceptaran les fotografies publicades entre els dies 23 i 27 d'abril, ambdós inclosos.


No es poden etiquetar fotografies ja publicades anteriorment.

No hi ha límit de participacions.

Cal conservar les fotografies originals.

S'autoritza l'Ajuntament de Taradell a utilitzar les imatges per a futures campanyes promocionals a xarxes socials, web i altres plataformes.

Valoració
La valoració es farà tenint en compte la originalitat de les propostes presentades.
Veredicte
El veredicte es farà públic el dia 9 de maig al T'escoltem, el programa especial de Ràdio Taradell sobre el coronavirus.
Premis
El premi consistirà un val de 100 € per gastar a les llibreries de Taradell.
Jurat
Estarà format per Rita Sañé (Directora de l'Escola d'Arts L'Arpa), Mar Espinàs (Instagramer) i Berta Camprubí (Regidora de Festes de l'Ajuntament de Taradell).
Acceptació
El fet de participar en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases.

 

Cicle Gaudí de cinema català
Segell infoparticipa 2021