Cultura i Festes

Cavalcada de Reis 2023

DIJOUS, 5 DE GENER A PARTIR DE 2/4 DE 7 DE LA TARDA

La cavalcada recupera el seu format tradicional i modifica el recorregut habitual. L'adoració es farà davant l'església de Sant Genís i la recepció i discurs de Ses Majestats, al balcó de la Casa de la Vila.

Els infants empadronats a Taradell hauran rebut a casa els tiquets per recollir el regal, que es lliurarà a la plaça de les Eres: es podrà recollir amb el rei o directament a les carrosses després del discurs dels Reis.

Pel que fa a la circulació del trànsit, els carrers s'aniran tallant a mesura que passi la cavalcada i la mobilitat quedarà afectada durant bona part de la tarda i vespre. Aquells carrers on es prohibeix aparcar estaran ja senyalitzats prèviament.

18:30 h. / Arribada de Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient

C. de la Font - La Plaça - C. del Joc a la Pilota - Pg. Domènec Sert - Crta. de Mont-rodon.

19:00 h. / Adoració a l'església

Els reis baixaran al passeig Sant Genís per recórrer a peu el tram fins davant l'església, on es farà l'adoració al Nen Jesús. Tornaran pel mateix passadís per continuar amb la cavalcalda.

19:15 h. / La comitiva reial reprèn la calvalcada

Pg. de Domènec Sert — Crta. de Balenyà — Rotonda Atlàntida — Rda. dels Vilademany — C. de la Batllia — C. de la Vila (fins a davant l'Ajuntament).

20:00 h. / Rebuda dels Reis Mags a la Casa de la Vila

Els Reis Mags seràn rebuts per l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, i els acompanyarà al balcó de l'Ajuntament, des d'on Ses Majestats s'adreçaran als infants de Taradell.

20:20 h. / Entrega de regals als infants a la Plaça de les Eres

Opció 1: Fer cua per rebre el regal directament de mans del Rei corresponent.
Opció 2: Fer cua a la carrossa corresponent per rebre el regal dels patges reials.

7è Concurs de Reis #JoVaigAmbAtxadeBarballó a Instagram

La temàtica ha de ser les atxes de barballó a la Cavalcada de Reis de Taradell. Cal seguir el perfil de la @bibliotaradell i etiquetar les imatges amb els hashtags #JoVaigAmbAtxadeBarballó i #ReisTaradell23.

Les fotos s'han de publicar entre el 5 i el 8 de gener de 2023; no es poden etiquetar fotos antigues. No hi ha limitació de fotos a etiquetar. Cal conservar les imatges originals; es poden demanar als guanyadors/es.

S'autoritza a l'Ajuntament de Taradell, a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i al Grup de Recerca a utilitzar les imatges per a futures campanyes promocionals.

Les fotografies guanyadores les escollirà un jurat format per la regidora de Cultura i Patrimoni (Míriam Martínez), la regidora de Festes i Entitats (Berta Camprubí) i la responsable del Parc de les Olors (Esther Solans). S'autoritza a l'Ajuntament de Taradell, a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i al Grup de Recerca a utilitzar les imatges per a futures campanyes promocionals.

El veredicte es farà públic el 21 de gener a les 11 del migdia a la Biblioteca durant l'acte anual del Grup de Recerca.

PREMI a la MILLOR FOTOGRAFIA / Un lot de productes del Parc de les Olors i un lot de llibres.
PREMI a la FOTOGRAFIA MÉS ORIGINAL / Un lot de productes del Parc de les Olors i un lot de llibres.

Ja tens l'atxa de barballó?!

Bànner Solstici (1)
Cicle Gaudí de cinema català
Recollida de deixalles - Cubells amb Xip - Banner